Subscribe:

8.08.2011

Alacakaranlık Efsanesi - Tutulma 2010 Türkçe Dublaj



http://ressim.net/8/upload/ef7dd56b.jpg


Seattle bir dizi esrarengiz cinayet tarafından harap edildiğinden ve kötü niyetli bir vampir öc almak için onu araştırmaya devam ettiğinden Bella kendini tehlikeyle çevrili bulur.Hepsinin ortasında aşık olduğu Edward ve Jacob'ın arkadaşlığı arasında seçim yapmakla yüzyüze kalmıştır ki bu karar vampir ve kurtadam arasındaki eskimeyen mücadeleyi tutuşturmak için olasıdır.Mezuniyeti hızla yaklaşırken Bella birden fazla karara sahiptir: yaşam ya da ölüm. Fakat hangisi?








Alternatif 1





Alternatif 2
70. dakikadan sonra izlemeye devam etmek için modeminizi resetlemeniz gerekir veya bir başka alternatiften kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.







Film Hakkında Bilgiler


Yapım:2010 ~ ABD
Tür:Aksiyon,  Bilim Kurgu,  Dram,  Fantastik,  Gençlik,  Gerilim,  Gizem,  Macera,  Romantik
Yönetmen:David Slade
Oyuncular:Kristen Stewart,  Robert Pattinson,  Ashley Greene,  Taylor Lautner,  Dakota Fanning,  Kellan Lutz,  Jackson Rathbone,  Nikki Reed,  Anna Kendrick,  Peter Facinelli,  Elizabeth Reaser,  Xavier Samuel,  Jodelle Ferland,  Michael Sheen,  Bryce Dallas Howard,  Billy Burke,  Jamie Campbell Bower,  Alex Meraz,  Cameron Bright,  Kirsten Prout,  Michael Welch,  Charlie Bewley,  Christian Serratos,  Gil Birmingham,  Justin Chon,  Bronson Pelletier,  Daniel Cudmore,  Booboo Stewart,  Kiowa Gordon,  Sarah Clarke,  Chaske Spencer,  Tinsel Korey,  Julia Jones,  Christopher Heyerdahl,  Tyson Houseman,  Luisana Lopilato,  Jack Huston,  Catalina Sandino Moreno,  Monique Ganderton,  Sabrina Frank,  Cainan Wiebe,  Byron Chief-moon,  Dawn Chubai,  Justin Rain,  Paul Jarrett,  Alex Rice,  Ben Geldreich,  Devon Ferguson,  Guilherme De Franco,  Iris Quinn,  Leah Gibson,  Mariel Belanger,  Matt Deane,  Peter Murphy,  Rana Morrison,  Steven S. Greene,  William Belleau
Senaryo:Stephenie Meyer,  Melissa Rosenberg
Yapımcı:Karen Rosenfelt,  Wyck Godfrey,  Greg Mooradian,  Mark Morgan,  Bill Bannerman,  Marty Bowen,  ısaac Klausner
Görüntü Yönetmeni:Javier Aguirresarobe
Müzik:Linkin Park,  Muse ,  Howard Shore,  Death Cab For Cutie,  Sia,  Unkle,  Florence And Te Machine,  Eastern Conference Champions,  The Bravery,  Band Of Horses,  Metric,  Mimi,  The Dead Weather,  Vampire Weekend,  Fanfarlo,  Back And Bat For Lashes,  Cee Lo Green,  The Black Keys
Süre:2 saat 4 dk
Gösterim Tarihi:30 Haziran 2010 (Türkiye)
Konusu:Seattle bir dizi esrarengiz cinayet tarafından harap edildiğinden ve kötü niyetli bir vampir öc almak için onu araştırmaya devam ettiğinden Bella kendini tehlikeyle çevrili bulur.Hepsinin ortasında aşık olduğu Edward ve Jacob'ın arkadaşlığı arasında seçim yapmakla yüzyüze kalmıştır ki bu karar vampir ve kurtadam arasındaki eskimeyen mücadeleyi tutuşturmak için olasıdır.Mezuniyeti hızla yaklaşırken Bella birden fazla karara sahiptir: yaşam ya da ölüm. Fakat hangisi?

0 yorum:

Yorum Gönder