Subscribe:

9.08.2011

Bağlanmak Yok - No Strings Attached 2011 Türkçe Dublaj



http://ressim.net/8/upload/e421f331.jpg
Bir adam ve kız ilişkilerini sadece fiziksel olarak yürütmeyi dener. Ama daha fazla şey istediklerini öğrenmeleri uzun sürmez.İnsan aşık olurken kime güvenebilceğini bilemez.Bu erkekler için o kadarda sorun olmasa gerek.Kadınlar bu konuda sanırım biraz daha tepkimli davranıyorlardır ki kimseye hemen bağlanmazlar.Bu sanki biraz HeartBreaker ve Aşk Sarhoşu filmini andırdı bizlere.No String Attached filmi diğer romantik komedi filmlerine göre farklarından birisi bu sefer erkeğin ilişki istemesi kadının ise istememsidir ayriyettende ilk defa kadının erkeği kovaladığı bir film izliyoruz diyebiliriz.Aşk için yada birini sevmek için kalbimize bakmalıyız doğru fakat bunu düşünmeliyizde.




Alternatif 1 





Alternatif 2
70. dakikadan sonra izlemeye devam etmek için modeminizi resetlemeniz gerekir veya bir başka alternatiften kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.






Film Hakkında Bilgiler

Yapım:2011 ~ ABD
Tür:Erotik, Komedi, Romantik
Yönetmen:Ivan Reitman
Oyuncular:Natalie Portman, Ashton Kutcher, Lake Bell, Kevin Kline, Cary Elwes, Adhir Kalyan, Olivia Thirlby, Ophelia Lovibond, Tyne Stecklein, Greta Gerwig, Mindy Kaling, Ben Lawson, Brian H. Dierker, Jake M. Johnson, Jennifer Irwin, Jennifer Hamilton, Megan Honore, Phil Lamarr, Rachael Markarian, Seth Morris, Stefanie Scott, Talia Balsam
Senaryo:Elizabeth Meriwether, Michael Samonek
Yapımcı:Natalie Portman, Ivan Reitman, Roger Birnbaum, Joe Medjuck, Jonathan Glickman, Gary Barber, Gerald D. Moon, Jeffrey Clifford, Tom Pollock, Ali Bell, Lisa Bruce
Müzik:John Debney
Süre:1 saat 48 dk
Gösterim Tarihi:18 Mart 2011 (Türkiye)
Konusu:
Bir adam ve kız ilişkilerini sadece fiziksel olarak yürütmeyi dener. Ama daha fazla şey istediklerini öğrenmeleri uzun sürmez.

0 yorum:

Yorum Gönder